Denne siden har begrensninger i din nettleser

Handlekurv

Sopp risotto oppskrift

Lagt ut av Christer Rymoen den
Sopp risotto oppskrift

Chef Justin Klungsøyr deler sin hellige sopp risotto oppskrift


Ingredienser

  • Sjallotløk - 1 stk stor
  • Smør - 2 ss
  • Hvitvin - 200 g
  • Risottoris - 300 g
  • Soppkraft - 1500 ml
  • Sylta sopp - liten neve
  • Revet parmesan ost - lite dryss
  • Puffa solsikkekjerner - lite dryss

Fremgangsmåte

  1. Hakk sjallotløk, stek på middels varme i smør. Obs! Skal ikke få farge.
  2. Tilsett risen og stek i et par minutter til.
  3. Tilsett hvitvinen og la den koke inn til nesten all væsken er fordampet.
  4. Tilsett soppkraft litt og litt, og rør kontinuerlig til risen er "al dente".
  5. Smak til med soppsoyasaus og salt.
  6. Fjern stilkene på den sylta soppen og kutt i fire. Topp risottoen med syltet sopp, revet parmesan og puffa solsikkekjerner.

NYT!

```

Nyere innlegg →