top of page

I over 30 år drev den legendariske kjøpmannen Karsten Myhre butikken Myhres Mat på Stabekk, hvor han solgte dagligvarer, hjemmeprosessert kjøttmat og selvrøkte spekeskinker. 30 år senere har to av hans barnebarn tatt på seg den formidable oppgaven å levere nye generasjoner matkjennere den kvaliteten Karsten var så kjent for. Nå i form av økologisk sopp. Soppen dyrkes på ubehandlet norsk bjørkeflis og økologisk norsk korn i Nordre Frogn rett utenfor Oslo. Den høstes for hånd og leveres dagsfersk til hele stor-Oslo.

  © 2022 Myhres Matsopp

Lurer du på noe, vil samarbeide eller kjøpe sopp?

Skriv til oss på email, Instagram eller på Facebook. Vi vil gjerne høre fra deg, og svarer så fort vi kan!

Bilde fra Signalen Sjøbad


 

  © 2022 Myhres Matsopp

Skriv til oss på email, 
Instagram eller på Facebook. Vi vil gjerne høre fra deg, og svarer så fort vi kan!

Bilde fra Signalen Sjøbad


 

Lurer du på noe, vil samarbeide eller kjøpe sopp?

Lurer du på noe, vil samarbeide eller kjøpe sopp?

Skriv til oss på sopp@myhresmatsopp.no, 
Instagram eller på Facebook. Vi vil gjerne høre fra deg, og svarer så fort vi kan!

Bilde fra Signalen Sjøbad


 

  © 2022 Myhres Matsopp

ANDREAS er produksjons- og laberatorieansvarlig i Myhres Matsopp.  Han har dyrket sopp i over 15 år, og ble blant annet kurset av det anerkjente sopplaberatoriet og skolen Mycelia i Belgia i 2015.

 

LARS er utdannet sivilingeniør fra NTNU. I Myhres Matsopp er han salgsjef, sjef for sosiale medier, produksjonsarbeider og vår egen Reodor Felgen.

Småskala fra Nordre Frogn

bottom of page