Denne siden har begrensninger i din nettleser

Handlekurv

Sopp risotto oppskrift

Lagt ut av Christer Rymoen den
Sopp risotto oppskrift - Myhresmatsopp
Chef Justin Klungsøyr deler sin hellige sopp risotto oppskrift
INGREDIENSER
 
Sjallotløk - 1 stk stor
Smør - 2 ss
Hvitvin - 200g
Risottoris - 300g
Soppkraft - 1500ml
Sylta sopp - liten neve
Revet parmesan ost - lite dryss
Puffa solsikkekjerner - lite dryss

FREMGANGSMÅTE
  1. Hakk sjallotløk, stek på middels varme i smør. Obs. Skal ikke få farge.
  2. Tilsett risen og stek i et par minutter til.
  3. Tilsett hvitvinen og la den koke inn til nesten all væsken er fordampet.
  4. Tilsett soppkraft litt og litt, og rør kontinuerlig til risen er “al dente”,
  5. Smak til med soppsoyasaus og salt.
  6. Fjern stilkene på den sylta soppen og kutt i fire, topp risottoen med syltet sopp, revet parmesan og puffa solsikkekjerner.
    NYT!

Nyere innlegg →